Baby Artikelen van Comfort4Baby

Informatie over de verschillende Baby artikelen die Comfort4Baby aanbiedt, zoals Tutek Kinderwagens en Coto Baby Campingbedjes

Kinderwagens

op januari 23, 2013

grander_gc3_2

Elke ouder wilt zijn of haar baby altijd bij zich houden. En dan zijn hulpmiddelen hiervoor heel handig. Zo is een goede en veilige kinderwagen onmisbaar wanneer je op pad gaat met een baby. Comfort4Baby biedt dan ook verschillende kinderwagens aan, van modern tot retro stijl. Alle kinderwagens zijn van zeer goede kwaliteit en uitvoerig getest. Daarnaast is Comfort4Baby de enige officiële leverancier van Tutek kinderwagens in Nederland. Tutek is een Poolse producent van kinderwagens welke al vanaf 1973 comfortabele, mooie en veilige kinderwagens produceert.

De Tutek kinderwagens die Comfort4Baby aanbiedt zijn zeer uitgebreid. Zo kan je bij de meeste kinderwagens de mand in voorwaartse of achterwaartse stand monteren en bevatten ze veiligheidsgordels. Zoals al eerder geschreven zijn er veel verschillende soorten kinderwagens te koop bij Comfort4Baby. Zo heb je bijvoorbeeld een hele hippe kinderwagen zoals de Grander Alu Chroom-Zwart of zelfs eentje met tijgerprint, de Grander Tiger. Maar naast deze hippe en vlotte kinderwagens, kan je bij Comfort4Baby ook retro kinderwagens kopen. Zo heb je de Turran-Silver welke al meer weg heeft van de oudere kinderwagens, maar de Retro ziet er echt uit als een ouderwetse kinderwagen. Kijk dus snel rond tussen deze fantastische Tutek Kinderwagens van Comfort4Baby!


Plaats een reactie